+++ Not Working

Home Forums M2M Support Forum +++ Not Working

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Admin 6 years, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #6840 Reply

    Kagan

    I m making a socket deal to my server. I can send strings very well but when I try to suspend Socket Deal I m sending

    +++

    But after that I m looking my server and I See the +++ in the server and modul stil be transparant. But after approximately 50 seconds The socket is closing itself. How can use +++ command My module is Telit GL 865 Dual. And what is the reason to close socket itself.

    #6868 Reply

    Admin
    Keymaster

    I tried this script on my Telit module (GE-863), escape seems to be working.
    Would you be able to try this script in AT Command Tester tool (‘script tab’)?

    
    //Check registration status
    AT+CREG?
    
    //Get the configuration of the sockets
    AT#SCFG?
    
    //Check if any socket has been activated
    AT#SGACT?
    
    //Activate the socket 1
    AT#SGACT=1,1
    
    //Wait for socket activation
    WAIT=4
    
    //Dial the socket. Port 80 is TCP connection.
    AT#SD=1,0,80,"www.m2msupport.net"
    
    //Wait for the CONNECT message
    WAIT=4
    
    //send escape sequence. No CR & LF in the end
    +++<!crlf>
    
    //Wait to get OK back
    WAIT=2
    
    //Send AT command
    AT

    I got the following response,

    
    AT+CREG?
    
    +CREG: 0,5
    
    OK
    AT#SCFG?
    
    #SCFG: 1,1,300,90,600,50
    #SCFG: 2,1,300,90,600,50
    #SCFG: 3,1,300,90,600,50
    #SCFG: 4,2,300,90,600,50
    #SCFG: 5,2,300,90,600,50
    #SCFG: 6,2,300,90,600,50
    
    OK
    AT#SGACT?
    
    #SGACT: 1,0
    
    OK
    AT#SGACT=1,1
    
    #SGACT: 10.2.19.151
    
    OK
    AT#SD=1,0,80,"www.m2msupport.net"
    
    CONNECT
    
    OK
    AT
    
    OK
    
    • This reply was modified 6 years, 1 month ago by  Admin.
    • This reply was modified 6 years, 1 month ago by  Admin.
    • This reply was modified 6 years, 1 month ago by  Admin.
    • This reply was modified 6 years, 1 month ago by  Admin.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: +++ Not Working
Your information: